Despre noi

De ce noi?

Experienta noastra este o resursa nepretuita, care ne permite sa intelegem si sa previzionam orice situatie posibila in acest sector complex si delicat.

Ce face diferenta?

  • Un depozit amplu si digital cu echipamente profesionale si fiabile.
  • Personal si birouri dedicate organizarii punctuale a proiectelor
  • Personalul tehnic caracterizat prin profesionalism, flexibilitate, disponibilitate si atentie maxima pentru detalii.
  • Studio de proiectare pentru dezvoltarea de proiecte, desene tehnice si grafica.
  • Compania noastra este autorizata pentru oferirea serviciilor de instalatii electrice conform reglementarilor, unul dintre obiectele principale ale lucrarilor noastre.

Misiunea noastra

Oferim clientilor nostri solutii profesionale de iluminare nocturne, instalatii audio si video profesionale pentru spatii deschise si sisteme de incalzire gazon. Toate serviciile noastre se bazeaza pe tehnologii de ultima ora si o continua excelenta in executie.

O reputatie puternica, caracterizata prin angajamentul fata de client, o cautare constanta pentru perfectiune si calitate, respect pentru mediu si dorinta de inovare, ne ajuta sa oferim servicii de inalta calitate.

Image

Protectia mediului

Din punct de vedere economic, utilizarea lampilor cu LED in locul lampilor cu incandescenta sau a lampilor cu descarcare permite economisirea semnificativa a energiei electrice sau a generatoarelor de energie electrica.

De exemplu, un spectacol de moda ar avea nevoie de 50 KW, dar, datorita echipamentului nostru, aveam nevoie doar de 15 KW. Un concert, ar putea consuma energie cat o gospodarie de 3 KW (in loc de 12 KW cu echipament obisnuit).